Friday, April 22, 2011

my talent BEB..

BEB = born to be excellent and brilliant

sebenarnya la kan BEB ni name course program aku kat pengajian ni and kitorang memang panggil name kelas BEB..ringkas dan padat..


WHO IS IT??

semua tertanye-tanye kan siapa yang kat dalam gambar ni...actually tak de ape2 pon aku nak berkongsi dengan korang setakat ni just untuk nak perkenalkan dekat korang sorang budak kelas aku yang boleh dikatakan berbakat dalam bab-bab pose ni..talent la katakan..haha..anyway korang nilai la sendiri gambar yang ada kat atas tu..HAVE FUN

venue : Bukit layang-layang Pasir gudang

2 comments:

C's stuff said...
This comment has been removed by the author.
mojam said...

huh??xphm..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 HazwanKhalid Photography.
Blogger Template by Clairvo