Friday, February 4, 2011

SpecIaL f0r My Heart~!!

ermm...mcm romantik title entry aku ni..hihi..actually ak nk tunjukkan gambar yang aku baru buat mlm td..ermm..dan secare tak langsung jugaknak tunjukkan kan dekat korang hasil kerja aku..lagi pown sebelom ni kan aku ade tunjukkan korang macam mane nk create light trail kan..!!..

And Now aku buat light trail ni khas buat yang tercinta(love u)..so kepade si dia..taw kan pe yang saya cube sampaikan..(ayat ni tuk si dia)...hee



I LOVE U



hee..cube teka..malu la nk ckp..hehe

LIGHT SOURCE : Nokia 1110

P/S:korang boleh cube buat ni kepade yang tersayang..(law xreti nak buat..bce entry aku sebelom2 ni..aku ade ajar macam mane nak buat)

HAVE FUN!!

12 comments:

amir aizat said...

okay smart!!

Nasha N said...

dah bace tapi tak reti jugaakk haihh macammane nii?

haha

mojam said...

huk3,,,nk kene terangkan lagi skali ke ni??huhu

. n a n a . said...

gedik mokjam!!
eeeyyuuuuww.w...geli3...

mojam said...

eleh sibuk..amon xbuatkan tuk ko nk jelez lak..haha..

opie untung dpt aku sebab ak buat ni tuk dier..haha

. n a n a . said...

opie ckp "eeeyyyuuuwwww..jiwang!!xske i"
booooooo~~

. n a n a . said...

opie ckp..."eeeeyyuuuwwww..jiwang...xske i"
boooooooooooo~haha

mojam said...

cehh...dier xckp pown gitu...dier cuke cngt..ko yg saje an...jelez!!~~FULLSTOP..haha

Achiq said...

Mcm mana ni? Tak jadi2 jugak lah...

LehaMY said...

smart! nice la . hehehehe =D

mojam said...

thx u...hee

tiramishew said...

wah...bunge2 sudh pic yg trkhir 2..hoho..anyway.smart!tlog ajr rafq wt tok aq.he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 HazwanKhalid Photography.
Blogger Template by Clairvo