Sunday, April 24, 2011

McDonald kene BULI??

salam semua peyokong-penyokong monster..hehe..mula-mula macam biasa aku nak ucap terima kasih sebab korang masok belog aku yang tak seberape ini..hee.ape-ape pown korang mesti tertanye-tanye kan ape yang sebenarnya yang telah berlaku kat Mcdonald ni??

adakah Mcd kene bako??
adakah Mcd kene pecah masok??
adakah burger Mcd ade lipas??

semua ni akan terjawab setelah korang-korang semua habiskan membaca entry aku ini..hee..ok firstlt biar la aku kongsi dengan korang dulu gambar Mcd yang aku maksud-maksudkan tu ye..^^,


ni gambar Mcd yang akuu maksudkan tue.Gambar ni waktu malam sebab aku update pown waktu malam dan aku update belog aku ni pown mase aku ngah melahap burger BIGMAC.

Ok la aku rase dah tiba mase aku story kat korang ape yang Mcdonald yang aku pegi ni kene buli seperti yang diwar-warkan oleh tajuk entry aku ni..hehe.

1. Mcdonald kene serbu 

-geng-geng aku ley lak kan buli Mcdonald kat batu pahat just datang beli cawan beso then refill sampai 10 kali.Makan tak jugak just minom air jewp..iskh3..Tak ke bankrup Mcdonald tu.Dah la yang datang bukan sorang dua tapi ade la dalam 10 orang.adushh..pening pale den oii(sepatutnya bukan aku yang cakap tapi manager Mcd tu)haha


2. Mcdonald sebagai Library


gambar credited to atien

-Korang pahamkan maksud aku ni.maksudnya diorang datang ramai-ramai2 tapi bukan nak makan sangat pown tapi just nak stay up sampai pagi dengan study subjek final sampai ke pagi..haha..bile lapo jewp g kuar jap lepak mamak lak sebab murahkan..haha..HAROK2,,punye la bising geng-geng aku sampai orang lain sume ushar jewp..hhaa...lantak la kan atleast kitorang dah beli air secawan beso just tuk syarat jewp an nak duduk Mcd tu..haha...JAHAT X???hihi^^,

jahat x kitorang buli Mcdonald batu pahat kesayangan student-student kat UTHM ni..hehe..tapi tak pe la kan sebab Mcdonald dah beranak sorang anak laki kat Taman Universiti.hee..So after this student-student UTHM tak payah la g jaoh-jaoh just untuk nak buli Mcd..haha

korang layan la muke-muke pembuli semua..haha






 
muke owner blog ni..hehe..

amacam??korang kenal ark muke-muke pembuli semua??haha.
kalo korang kenal korang klik la butang like tu dan komen..haha....

KORANG JANGAN BULI MACAM MANA AKU BULI MCD TAW~~!!


5 comments:

hana said...

hahah..
sudah bese gak buat...
waktu2 terdesak nak exam ni kene carik tempat lepak yg mmg x de gangguan tuk study..
kalau kat umah mmg katil memanggil2 aje..
heheh

His life, his Sports its People

I would like to humbly put my blog on hand to receive contributions from any person, and interesting articles and pictures that can show a little of the reality of sports elsewhere, the partnership will receive the appropriate credits and links back to the author's website or blog.
Collaborate with this simple blog that aims to encourage sport as a tool in the search for a good quality of life and especially combat drug use among young Internet users.
My email is my blog ricardomourars@gmail.com sports is the Sports Cangusu www.cangussusports.blogspot.com

mojam said...

hana : a'ah btol2..korang jgn buli lagi Mcd tu..cian dier..hehe

pergghhh...aku tertipu..huhu..

nice story fake..huk3

ohhh... nilah rupanya muka muka pembuli mcd tu... ntah2 anak aunty pun buat mcm ni kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 HazwanKhalid Photography.
Blogger Template by Clairvo